Home
Annen statistikk Innebandy NBF

Finland for sterke i bronsefinale

(Norge-Finland 2-4) Norge klarte ikke å følge opp den gode starten på VM i innebandy. I går ble de norske damene nummer fire etter å ha tapte bronsefinalen mot regjerende mester Finland til tross for god spurt.

Norge var klart med på notene i starten av kampen og etter ti minutter hadde de norske damene hatt to skudd i tverrliggeren, men det var Finland som tok ledelsen 1-0 på et langskudd etter et langt bytte for de norske damene.

Minuttet senere var det ikke noe tvil om at julenissen var norsk da Finland fikk en norsk gavepakke, selvmål etter forsøk på tilbakespill til keeper.

Norge fortsatte tidvis å vise fint angrepsspill og hadde ytterligere ett skudd i målstengene i andre periode, i tillegg til flere gode finske redninger.

Finland fikk imidlertid for enkle mål og ledet komfortabel 4-0 etter to perioder.

Norg var det beste laget i den tredje perioden og scoret to raske mål fem minutter før slutt ved Birgitte Lersbryggen og Tone Grønmo, men Finland holdt unna til seier og bronse selv om Norge tok ut keeperen mot slutten.

Tina Helminsen spilte en god kamp for det norske laget.

tekst: Henning Rugsveen