Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Hansvoll banket landslaget

(Oslo 10/5-04)

Hva er tøffest?
En runde mot Thomas Hansvoll eller 3x20 mot Tsjekkia?

Etter lørdagens knallharde fysiske økt i Kristiania Bokseklubbs lokaler på Storo i Oslo er det en viss mulighet for at det norske herrelandslaget i innebandy ser på VMs utfordringer med noe mildere øyne.


Uka før det braker løs i Sveits var Thomas Hansvoll hyret inn som både motivator og trener. På programmet sto en to-timers beinhard styrkeøkt både med og uten hansker.

Bare oppvarmingen i seg selv kunne ha tatt livet av en hest, men 18 norske spillere fullførte - noen også med stil.

Deretter enkel grunntrening i boksing, sirkeltrening, litt motivasjonsprat og tilslutt dagens høydepunkt da Holum-spilleren Ketil Kronberg tok opp hanskene og gikk en runde mot Hansvoll i ringen.

Resultatet var i og for seg gitt på forhånd, men unge Kronberg viste at han har talenter også utenfor innebandybanen. Det endte med en blå nese, noen ømme ribbein og lovord fra Hansvoll selv, men nå har i alle fall både Kronberg og det norske landslaget gjort unna noe som er minst like hardt som en jevn VM-kamp.

Mer om Hansvolls bokseklubb og studio finner du her: www.kristianiakampsport.no



Tekst og foto: Kyrre Merg

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no