Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kriss og Kjartan - den sanne historien!

Joda, Kristoffer Kronberg fra Holum skal sykle fra Oslo til Stavanger, etter at Kjartan Salvesen fra Kverneland vant Idol. Han gjør det en helg i sommer. I all hemmelighet.

ZÜRICH (15/5-04): Historien har versert i innebandymiljøet den siste uka, og en liten maur har blitt til en stor elefant. Eller noe lignende, i følge Kristoffer Kronberg selv. Han har ikke slengt ut av seg noe i skuffelse etter tap mot Kverneland. Her gir han innebandy.no den rette historien:

LOVER Å SYKLE
- Da Holum spilte bortekamp mot Kverneland i Stavanger denne sesongen, startet det med at jeg kjøpte et lodd i Sandnes - og vant en sykkel. Det var tidlig i Idol-konkurransen. Det at jeg sa at jeg skulle sykle gevinsten tilbake til Stavanger var da det gjensto 40 stykker i Idol. Det var jo ikke så lurt, men jeg trodde ikke han skulle vinne, smiler Kristoffer Kronberg.
Han er en mann av sine ord, og setter seg på sykkelen en gang i sommer, for å frakte den tilbake til Rogaland. Med seg på turen har han lurt to lagkamerater i Holum, Kristian Kragerud og Fredrik Blixeth. Følgebil blir det også, men har blir det hardere å komme med. Mange har nemlig meldt seg...

VIL IKKE STILLE OPP
Telefonen til unge Kronberg, som for øvrig har hemmelig nummer, har glødet de siste dagene: VG, Dagbladet, Jærbladet, Grorudavis og flere bladluser har forsøkt å få Kronberg ut på sykkel og for å få hans kommentarer.
Men uten å lykkes.
- Jeg skal ikke ha noen store reportasjer om dette, så jeg har ikke snakket med noen av dem. Men jeg skal sykle, det lover jeg. Erfaren med sykkel er han ikke, og mens han gjør unna VM, forsøker kameratene å legge opp reiseruta hjemme.
- Jeg tror kanskje det er best å sykle langt av gangen. Blir man ikke veldig stiv av å stoppe? gliser Kronberg.
Han planlegger store innkjøp av spenol og hjelpemidler mot gnagsår og blemmer.
- Vi skal forsøke å gjøre det unna på tre dager. Det bør vel gå. Det er ca 58 mil, og vi gjør det ikke for å konkurrere Og det skal vi gjøre uten presseomtale!

SPENT FØR VM
Som en av Norges centere er han spent på VM-debuten mot Østerrike i kveld
- Vi så i turneringen i Danmark, der vi spilte uavgjort mot dem, at vi må gi 100 prosent i alle kamper hvis vi ville vinne. Det er viktig i de gruppekampene. Men hvor langt vi kan gå har jeg ikke tippet for noen før VM. Men det blir jevnt og knalltøft, tror Kronberg.

VIL HA KJARTAN-STØTTE
Innebandy.no fikk ikke fatt i Idol-Kjartan i går, men vi utfordrer han til å sette et veddemål mot Kronbergs sykkeltur: Dersom Norge tar medalje i VM, bør Kronberg få slippe å sykle.
- Jeg krever bare en ting av Kjartan, og det er at han stiller opp på turen til Stavanger, og står et sted på veien med duggfrisk gyllen drikke en av kveldene og tar en låt når vi kommer!

foto: Henning Rugsveen

- Les også: Kjartan leier følgebil (Dagbladet) -

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no