Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Østerrike eller Tyskland?

Rugsveen for egen regning:

Østerrike eller Tyskland får fortsette i A-VM også etter turneringen i Sveits. Det er ikke noe positivt for internasjonal innebandy om noen av dem gjør det.

ZÜRICH: Det var minst to år for tidlig å utvide A-VM i innebandy fra åtte til ti lag, slik IFF gjorde etter VM i Helsingfors.

Tyskland skulle egentlig ha rykket ned etter VM i Helsingfors, men slapp dette.

Vi gruer oss til å se resultatene for de to lagene i kampene mot Sverige, som normalt er mange mål bedre enn både Norge og Tsjekkia.
- Vi burde jo ha scoret 30 mål, og det gjør garantert Sverige hvis de gidder. Det er ikke bra for sporten i et VM. Vi snakket om det etter vår kamp at det nok hadde vært best med bare åtte lag i A-VM, forklarer Andreas Sletten.

Av resultatene å dømme etter en kamp, har de dårligste lagene i den andre gruppa tatt et langt steg videre i sin utvikling. Latvia og Russland tapte bare med ett mål hver, mot henholdsvis Sveits og Danmark.

Hadde IFF fortsatt med åtte lag i A-VM, fordelt på to grupper, hadde heller aldri Østerrike rykket opp. Det verste nå er at enten Østerrike eller Tyskland faktisk får fortsette i A-VM fordi de to gruppejumboen gjør opp om nedrykket.

På sikt kunne det vært bra å ha ti lag i A-VM, men i går var det bare flaut. 17-1 og 20-1 hører ikke hjemme på dette nivået hvis sporten skal tas seriøst.

Hvordan skal det bli etter kampene mot Sverige?

foto: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no