Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Slik spiller Sverige i VM

Sverige er Norges neste motstander i VM-turneringen i Sveits. Svenskene hadde spillefri første dag, og møter Tsjekkia 17. mai. Slik har landslagssjed Peter Kokocha satt opp rekkene til årets VM-turnering:

Førstefemmer: Henrik Quist, Mathias Larsson, Anders Hellgård, Niklas Jihde, Joakim Lindström.

Andrefemmer: Peter Fischerström, Oskar Fagerlund, Johannes Gustafsson, Christian Hellström, Conny Vesterlund.

Tredjefemmer: Jakob Olofsson, Henrik Lorendahl, Magnus Svensson, Fredrik Djurling, Johan Anderson.

Fjerdefemmer: Gustaf Forsberg, Joakim Andersson, Daniel Calebsson, Mikael Karlsson, Peder Bodén.

I mål er det Niclas Olofsson og Gunnar Domeij som kjemper om å bli førstekeeper.
- Tidligere har vi hatt som mål å ha fire fungerende femmere. Den har gangen har vi nøyd oss med tre, og de som har blitt til overs har dannet ei fjerde rekke, og så langt har det fungert veldig bra, forklarer Kokocha til innebandy.se.

Sverige kommer til å starte alle kamper med tre rekker, og målet er deretter å matche fjerderekka så fort sjansen byr seg.
- Førstefemmeren er veldig beveglig og har et hurtig pasningsspill. Andrefemmeren har mer rutine, er tyngre og tøffere. Trolig best når det gjelder. Men alle formasjonene har ulik grundfilosofi. Det tror jeg er en stor styrke for oss, sier Peter Kokocha som gjør sitt siste VM som sjef for de svenske herrene.

Målet er selvfølgelig å ta det femte strake gullet.
Så langt har ikke Sverige tapt eller spilt uavgjort i en VM-kamp for herrer.
18. mai er vel en bra dag å endre den statistikken?

PS! Det svenske forbundet har for øvrig en spørreundersøkelse på sine hjemmesider. Der har de spurt om det blir de samme tre lagene som tar medaljene i det fjerde VM på rad, eller om noen andre blant seg inn. 46,5 prosent tror det blir Sverige, Finland og Sveits i år også, mens 53 prosent tror at en ny nasjon tar medalje i år:
Tsjekkia 33,6 prosent
Norge 11,6 prosent
Øvrige 8,3 prosent


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no