Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Rolig dag med svensk og norsk feiring

Norge hadde en rolig 17. mai i Sveits der trener Erik Hærens bebudede 17. mai tog ble avlyst og dagen gikk med til å slappe av. Og til å feire bursdager.

ZÜRICH (17/5): Norge hadde trening på formiddagen i en hall i bydelen Flur, med fokus på kampen mot Sverige. Vi kan selvfølgelig ikke avsløre hva som ble trent på, siden Sverige skal slås tirsdag kveld.

Resten av dagen gikk med til å slappe av og nyte den sveitsiske vårsola som bød på 26 varmegrader. For noen var det selvfølgelig en påkjenning, og det henstilles til familie hjemme i Norge å slippe Thomas Solheim og Ketil Kronberg mer ut i sola når sjansen byr seg. Uten vinterklær. Mens Andre Sveen kanskje bør få en caps.

Til lunsj var det bestilt kake og tre bursdager ble feiret: Tormod Høydahl ble 25 år 16. mai, Anders Karinen ble 48 17. mai, og Norges nasjonaldag.

Spillerne valgte å slappe av på forskjellige måter, noen skulle spille golf, andre fotball og helt sikkert noen playstation o.l. Tony Korsåsen kjenner trolig Zürich best etter to dager. Matrisen er observert i stor fart på medbrakte rollerblades og med skistaver. Ikke rart han hadde mye å bære fra Norge.

Da Tsjekkia møtte Sverige på kvelden, var de fleste norske på plass og uttrykte høylytt hva de mente om de sveitsiske dommernes favorisering av Sverige. Ikke ulikt klagingen på trening der Patrick "Paddan" var dommer. Raymond Evensen konstaterte tørt at "Paddan" ikke fikk forbundsdommermerket etter innsatsen...

Dagens gladeste nordmann var likevel Øyvind Espelund, som i lagets sportsbetting i Sverigekampen var den eneste som prikket inn kampens første målscorer: Radim Cepek. Lillehammergutten som spiller for Sagene ble 600 kroner rikere.
- Jeg kan godt være tredjekeeper hele VM etter dette, skal Espelund ha sagt i seiersrus.

Til tirsdagens kamp mot Sverige er stemningen i det norske laget god, også etter at Tsjekkia bare tapte 4-1. Målforskjell mot Tsjekkia kan bli viktig dersom vi spiller uavgjort mot Radim Cepek og Co, for tredje gang på rad.

PS! Flere konkurransebilder er tatt, og blir lagt ut i morgen!

foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no