Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Hæren: 'Herlig dag for å ta poeng mot Sverige'

Samtidig som Norge skal spare krefter til onsdagens viktige kamp mot Tsjekkia, har laget ingen planer om å gi Sverige seieren i kveld. De norske spillerne skal være "en pain in the ass".

ZÜRICH (18/5): Norge har valgt å ha følgende tre spillere på tribunen til dagens kamp: Øyvind Espelund, Jon Kjetil Nilsen og Trygve Andreassen. På benken fra start sitter Ketil og Kristoffer Kronberg samt Willy Fauskanger, det som normalt er Norges første rekke.

Slik spiller Norge fra start:
Målvakt: Jørgen Lea.
1. femmer: Solheim, Sveen - Sletten, Finstad, R. Evensen.
2. femmer: Tu, Høydahl - G. Evensen, Nordseth, Kristiansen.
3. femmer: Sikkeland, Pedersen - Kristoffersen, Fladset, Skau.

- Jeg vet ikke hvordan dere føler det, men i dag er det en herlig dag til å ta poeng mot Sverige, mener trener Erik Hæren foran kampen.

- Vi er verken dårligere teknisk eller fysisk enn svenskene, men de er et bedre lag fordi de spiller i den tøffeste serien hjemme. Men i dag skal vi være "en pain in the as". Alle kamper kan vinnes på pur f innsats, men det gjelder at hele laget har samme innstilling, fastslår Hæren.

17. mai trente Norge på en Sverige-lik kamp med raske pass ved ballerobringer og på å ta litt offensive sjanser. Utfordre og gå rett på mål. Målet er å ha med seg den følelsen spillerne hadde inn i 4-4 kampen mot Sveits i Danmark rett før VM.

foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no