Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Laget mot Tyskland

Norge spiller uten skadede Ketil Kronberg og Tormod Høydahl i dagens kamp mot Tyskland som avgjør hvilket lag som blir nummer tre i gruppa.

ZÜRICH (20/5): Ketil Kronberg er ikke bra etter sin lårhøne, men forventes å kunne spille den siste plasseringskampen for Norge fredag.
Tormod Høydahl fikk kjenninger av en betennelse i ankelen på oppvarmingen før Tsjekkia-kampen, og måtte gi seg etter en periode.
For dagens kamp mot Tyskland er det et revansjesugent norsk lag som, skal prese høyt og ikke gi tyskerne tid.
Jørgen Lea vokter målet, mens Øyvind Espelund får sin VM-debut på benken, med godt håp om å komme inn mot slutten av kampen.
Norge rokerer litt om i rekkene på grunn av skadene og splitter opp førsterekka i kampen, men går tilbake til den opprinnelige tredjerekka.
- Det var nok den største feilen vi gjorde mot Tsjekkia. Da Ketil ble skadet, skulle vi tatt ut førsterekka, og ikke endret på den tredje som har fungert så bra, forklarer Anders Karinen.

Norges lag mot Tyskland:
Jørgen Lea (målvakt)
1: Tu Tran Minh, Håvard Pedersen - Frank Kristoffersen, Kristoffer Kronberg, Andreas Sletten
2: Thomas Solheim, André Sveen - Willy Fauskanger, Morten Finstad, Raymond Evensen
3: Jon Kjetil Nilsen, Trygve Andreassen - Glen Evensen, Geir Nordseth, Ketil Kristansen
På benken: Lars Erik Sikkeland, Stian Skau, Per Kristian Fladset og Øyvind Espelund.
På tribunen: Tomas Näsholm, Ketil Kronberg, Tormod Høydahl.


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no