Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Svensk seier i internkampen

Norges lagledelse spilte internkamp i Zürich torsdag formiddag. Etter å ha lurt seg inn i den stengte hallen var det svenske laget sterkest og vant i sudden death.

Det norske laget besto av Terje Larsen, Tony Korsåsen og Erik Hæren, mens det svenske laget var Patric Paddan Jonsson, PO fysio Fjeld og Anders "deffe" Karinen.

Spillerne hadde lånt køller av det norske laget og spilte først to innledende kamper. Den første vant Norge 10-7, mens Sverige vant den andre med samme sifre. Dermed måtte det sudden death til. Norge startet forrykende og spilte klikk-klakk i beste svensk stil, men i følge ryktene var det en personlig feil som ga Sverige vinnermålet, lite turligt.

Spillervurderinger:
Terje Larsen - Mer målfarlig enn man skulle tro.
Tony Korsåsen - et arbeidsjern som scoret mange mål.
Erik Hæren - Så sliten som en trener pleier å bli.

Patric Paddan: Kommer til å bruke flere dager på å rette opp væskebalansen.
PO Fjeld - Tur at han er fysio, hvis ikke hadde Norge spilt timevis i undertall. Og at det er han som må behandle de norske laglederne de neste dagene.
Anders "Deffe" - som det ligger i navnet, skikkelig defensiv type som ikke scoret et eneste mål i kampen. Sjelden over midten, men serverte pasninger av ypperste merke.

Det er dessverre ingen bilder fra kampen da informasjonsansvarlig boikotten evenementet fordi han ikke fikk være med på laget på grunn av skade...


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no