Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

5.600 tilskuer og stor stemning

Det var enorm stemning da Sveits slo Finland 4-3 i gruppefinalen torsdag kveld. 5.600 elleville sveitsere øynet sitt store håp - å vinne VM-gull.

Med tsjekkerne i semifinale har de i hvertfall oppnådd første mål, en lettere semifinale enn det ville vært mot Sverige.

Kampen var svært spennende, og Finland førte i målprotokollen i de to første periodene. Urban Karlsson mante imidlertid fram det beste i sitt lag, og med trøkk fra tribunen var det nesten bare ett lag på banen i siste periode.

Sveits tok ut keeper, og satte det viktige 4-3-målet bare 16 sekunder før slutt. Den finske treneren forsøkte et tjuvtriks og sprutet ut ei flaske vann på gulvet for å få en lenger timeout, men finnene hadde ingen sjanse til å komme inn igjen i kampen på de få sekundene som var igjen.

Sveitserne hadde også straffe på stillingen 3-3 i siste periode, men Thomas Engel misset på straffen.