Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Laget mot Latvia

Norge spiller en viktig kamp mot Latvia klokka 13 i dag. Seier er trolig viktig med tanke på gruppefordelingen i neste VM.

ZÜRICH (21/5): 5. plass kan bli svært viktig i årets VM-turnering med tanke på neste VM. 6. plass kan rett og slett bli katastrofalt hvis Sveits får like mye støtte som i går i finalen, og klarer det mange trodde var umulig, å vinne VM på hjemmebane. I så fall ender det fort med Sverige/Finland på andre og tredjeplass, og det vil være en mareritttrekning.

Det er likevel vanskelig å spå hvordan det går i semifinalene og finalene, og derfor går Norge uansett på banen for å slå Latvia, et lag vi aldri har tapt for. Stillingen er 3-1-0 i innbyrdes oppgjør. Sist i VM i Norge vant Norge 6-2.

Ingen i det norske laget har sett motstanderen tidligere i VM, men ryktene sier at Latvia spiller svært defensivt men har lynraske løpere som er sterke på kontringer. I kampene hittil har de hatt problemer med kreftene mot slutten av kampene.

Ketil Kronberg og Tormod Høydahl er fortsatt skadet og spiller ikke for Norge i dag. I tillegg reiste Håvard Pedersen hjem til Norge fredag morgen, siden hans samboer Ingvild Ruud skal føde deres andre barn. Innebandy.no ønsker lykke til.

Dermed kan resten av den norske troppen innta benken og banen mot Latvia i dag.

Norges lag mot Latvia:
Jørgen Lea (målvakt)
1: Thomas Solheim, André Sveen - Willy Fauskanger, Morten Finstad, Raymond Evensen
2: Jon Ketil Nilsen, Trygve Andreassen - Glen Evensen, Geir Nordseth, Ketil Kristansen
3: Tu T. Minh, Lars E. Sikkeland - Frank Kristoffersen, Kristoffer Kronberg, Andreas Sletten
På benken: Tomas Näsholm, Stian Skau, Per Kristian Fladset og Øyvind Espelund.
På tribunen: Ketil Kronberg, Tormod Høydahl.

foto: Henning Rugsven


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no