1-0 (04:05) Evelina Westling (Linda B. Andersen)
2-1 (36:36) Evelina Westling (Linda B. Andersen)
3-2 (58:47) Tone Grønmo (Vigdis Fagerholm)
Dommere: Kim-A. H. Jørstad og Rune Ali Zouhar

Livefeed:

(00:01) Kampen er i gang
(04:05) Sveiva tar ledelsen ved Evelina Westling assistert av Linda B. Andersen
(05:13) Sveiva får to minutters utvisning for å føre feil nummer på kampskjemaet. Straffen sones av Evelina Westling
(07:13) Sveiva har fullt lag
(10:00) Holmlia begynner å komme litt mer inn i kampen nå etter at det var Sveiva som var dominerende i starten
(16:30) Kampen har utviklet seg til en stillingskrig. Ingen av lagene klarer helt å ta tak i kampen.
(20:00) Første periode slutt. Holmlia skapte sikkelig trøkk og flere store sjanser de par siste minuttene av omgangen, men klarte ikke å få uttelling

(20:01) Andre periode er i gang
(23:08) Holmlias Anette Marie Berg får to minutters utvisning for hardt spill
(25:08) Holmlia har fullt lag
(30:00) Fortsatt er kampen preget av en stillingskrig. Det er noen sjanser innimellom, men ingen av lagene dominerer.
(31:55) Holmlia utligner ved Johanna Engrønningen. Et langt utkast fra Holmlias keeper fører til en kjempesjanse, og Engrønningen plukker opp returen og scorer.
(36:36) Sveiva tar ledelsen etter en flott kontring. Scoring av Evelina Westling assistert av Linda B. Anderssen
(40:00) Slutt på andre periode

(40:01) Tredje periode er i gang
(47:00) Kampen ser ut til å åpne seg nå. Spillet bølger fram og tilbake og det er sjanser i begge ender.
(10:38) Holmlias Lotte Lensbakken får to minutter for obstruksjon
(12:38) Holmlia har fullt lag
(14:35) Sveiva øker ledelsen ved Kristine Dalen. Samtidig tar Holmlia timeout.
(58:42) Sveivas spiller Ingvild Ruud får to minutter for slag.
(58:47) Holmlia tar ut keeper, spiller 6 mot 4 og reduserer ved Tone Grønmo assistert av Vigdis Fagerholm
(60:00) Kampen slutt